Επίθεση από κουκουλοφόρους σε δύο άτομα στη Λάρνακα


Διαβάστε επίσης και δείτε video με τον Βάσο Σιαρλή να υποστηρίζει Μνημόνιο και να αφήνει ανοιχτό το θέμα των ιδιοτικοποιήσεων και τη δήλωση της Μέρκελ που υποστηρίζει ιδιοτικοποιήσεις παντού.


Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 25 ετών τα οποία βρίσκονταν σε κυνηγητικό σύλλογο της επαρχίας Λάρνακας, ότι γύρω στις 20:15 χθες βράδυ εισήλθαν στον κυνηγητικό σύλλογο τρία άτομο που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, και τα οποία άρχισαν να τους κτυπούν.

Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, φαίνεται ότι πήδηξαν πάνω από κάγκελο περίφραξης εκκλησίας ύψους 2,5 μέτρων, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς, ηλικίας 34 ετών να τραυματιστεί. Οι τρεις τους διέφυγαν στη συνέχεια από την περιοχή με αυτοκίνητο.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε 34χρονος στο Νοσοκομείο Λάρνακας και συνελήφθηκε για υποθέσεις που εκκρεμούσαν εναντίον του. Τα δύο άλλα πρόσωπα αναζητούνται από την Αστυνομία.

Οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Ωστόσο, όπως είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, εναντίον του συλληφθέντα εκκρεμούσαν εναντίον του υποθέσεις απασχόλησης φρουρών ασφαλείας.

Πηγή: ΚΥΠΕ