Αντιεξουσιαστής-FATF: Η Γερμανία πιο μεγάλο πλυντήριο απ΄ την Κύπρο!


 

Διαβάστε επίσης: Χριστόφιας: Στην Κύπρο δεν γίνεται ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και… Σιαρλή στην “Der Spiegel”: Kαι στη Γερμανία γίνεται ξέπλυμα


 

Γράφει ο Αντιεξουσιαστής

Μεγάλα Μ.Μ.Ε. με ειδίκευση των τομέα της οικονομίας, όπως η Finacial Mirror και η Wall Street Journal πρόβαλαν αυτή την είδηση! Ποια είναι η πηγή της; Ένας οργανισμός που σχετίζεται άμεσα με τους G8. Τις οκτώ πλουσιότερες χώρες του κόσμου!

Πρόκειται για τον Financial Action Task Force, γνωστό ως FATF, έναν οργανισμό που ιδρύθηκε από τους μεγάλους του πλανήτη, με στόχο να αναπτύξει πολιτικές που θα σταθούν εμπόδιο στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος και το οικονομικό έγκλημα.

Για να μπούμε στο ψητό, ο FATF έχει δημοσιοποιήσει έκθεση αξιολόγησης για 17 χώρες της ευρωζώνης και τα στοιχεία που δημοσιοποιεί, διόλου κολακευτικά για την… κατηγορούσα αρχή, Γερμανία, είναι. Δείχνουν ότι οι Γερμανοί είναι πιο επιρρεπείς στο ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό δημοσίευμα της Financial Mirror. 

Η Μέρκελ και οι πολιτικοί που τη σιγοντάρουν, μας τσαμπουνούν κάθε τρεις και λίγο την κουβέντα ότι η Κύπρος είναι πλυντήριο για βρόμικο χρήμα. Είναι προφανές τι γίνεται. Θέλουν να μας θέσουν υπό πλήρη έλεγχο και βρίσκουν κάτι για να τους βοηθήσει να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Μόνο που στην προκειμένη, έβαλαν αυτογκόλ. Διότι τα στοιχεία ενός οργανισμού που έχει κύρος και άμεση σχέση με τους G8 (ανήκει και η Γερμανία στους G8) τους αφήνουν άμεσα εκτεθειμένους.

Κι επειδή ο αντιεξουσιαστής είναι πάντα ευγενικός, σας χαιρετά: Αουφίντερζεν!