Φονικό Λεμεσού: 20 χρόνος ρίχνει φως στην υπόθεση


Διαβάστε ακόμα Χριστόφιας: Να μάθει ο κόσμος τις “100+1” προτάσεις Αναστασιάδη. Διαβάστε επίσης για το Ραντεβού Μέρκελ – Σαμαρά στο Βερολίνο.


Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων της υπόθεσης δολοφονίας του Γιαννάκη Χριστοδούλου , προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 32 και 23 χρόνων και οι δύο από τη Λεμεσό, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες βράδυ βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Στα πλαίσια διερεύνησης του φόνου, κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού 20χρονος κάτοικος Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, λήφθηκε γραπτή συγκατάθεση έρευνας για το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ο 20χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 12 εκατοστών το οποίο όπως ανέφερε το έκρυψε κάτω από το αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε πλαστούς αριθμούς εγγραφής και ότι αυτό είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 18 Δεκεμβρίου 2012.

Ανακρινόμενος ο 20χρονος, φέρεται να ανάφερε στους αστυνομικούς ότι ήταν σε γνώση του ότι το αυτοκίνητο ήταν κλοπιμαίο και ότι αυτό το χρησιμοποιούσαν εκτός από αυτόν και οι δύο συλληφθέντες για το φόνο.

Ο 20χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.