Γ. Ομήρου: Ο Λαός μας επιλέγει Πρόεδρο

 


Διαβάστε επίσης για την διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Λάρνακα. Διαβάστε ακόμα “Συλικιώτης: Στόχος η ολοκλήρωση διαπραγματεύσεων για β’ γύρο”.


Μεταξύ άλλων και τα εξής:

“Μπήκαμε στην τελική ευθεία μιας μακράς προεκλογικής εκστρατείας. Οι Προεδρικές εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου αποτελούν ένα μεγάλο και κρίσιμο σταυροδρόμι για την πατρίδα και το λαό μας.

Ο λαός μας έχει να επιλέξει ανάμεσα στην πορεία της ρεαλιστικής αγωνιστικής διεκδίκησης, της ουσιαστικής επανατοποθέτησης του Κυπριακού, της εμμονής σε επιδίωξη λύσης δίκαιης, δημοκρατικής στηριγμένης στις αρχές του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού δικαίου, της δημιουργίας ενός μέλλοντος με ασφάλεια, ευημερία και κοινωνική αλληλεγγύη και μιας πορείας που θα αποτελεί ανακύκλωση του παρελθόντος με επικυρίαρχες τις λογικές της ήσσονος αντίστασης του λαού μας και της καθήλωσης του στην φοβία, την αδράνεια και τις συνεχείς υποχωρήσεις.

Ενώπιον αυτού του διλήμματος η ΕΔΕΚ δεν μπορεί να στέκεται αμήχανη και αναποφάσιστη. Όπως συνηθίσαμε πάντα το λαό μας, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Δείχνουμε το δρόμο. Μπαίνουμε μπροστά.

Τα μηνύματα που έρχονται από κάθε γωνιά της Κύπρου είναι ότι διαμορφώνεται μια ευρύτατη εθνική, κοινωνική και δημοκρατική συμπαράταξη γύρω από την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα.

Μια υποψηφιότητα που εγγυάται μια γραμμή αγωνιστικής διεκδίκησης χωρίς τα βαρίδια των υποχωρήσεων.

Μια υποψηφιότητα που εγγυάται το ξαναζωντάνεμα της οικονομίας με ανάπτυξη, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη. Μια υποψηφιότητα που δεσμεύεται να εργαστεί για την επανοικοδόμηση του κράτους και των θεσμών με διαφάνεια και κοινωνική λογοδοσία.

Αυτή την υποψηφιότητα καλούμε το λαό μας να στηρίξει αποφασιστικά. Για μια νέα πορεία. Εθνικά ορθή και κοινωνικά δίκαιη.”

 

Πηγή: ΚΥΠΕ