Γερμανός σκότωσε τη μάνα του και εισέπραττε τη σύνταξή


Διαβάστε επίσης και δείτε videos για το Child Bullying και για το κοριτσάκι που κλείδωσε η μάνα του σε κλουβί.


Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε  τη σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται να δολοφόνησε το 2011 τη μητέρα του και στη συνέχεια να έκρυψε το πτώμα της για να εισπράττει τη σύνταξή της.

Ο άνδρας, 38 ετών που φέρεται να “σκότωσε τη μητέρα του το 2011 και να έκρυβε το πτώμα της μέχρι σήμερα“, συνελήφθη χθες Τρίτη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της γερμανικής πρωτεύουσας. Ο άνδρας αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης σήμερα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απάτης.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομία, ο άνδρας φέρεται να εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας του, 76 ετών όταν πέθανε, παραχαράσσοντας έγγραφα. «Πρόκειται για κοινωνικά επιδόματα», διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

“Ο άνδρας έχει εν μέρει παραδεχθεί τις πράξεις του“, πρόσθεσε ο ίδιος χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Έπειτα από τις υποδείξεις του 38χρονου, η αστυνομία βρήκε το πτώμα της ηλικιωμένης σε ένα τροχόσπιτο που βρισκόταν σε μια βιομηχανική περιοχή στο βορειοανατολικό Βερολίνο.

Ένας γνωστός του φερόμενου ως δράστη ήταν αυτό που ενημέρωσε την αστυνομία τον Δεκέμβριο, αφού ο 38χρονος του εκμυστηρεύθηκε τις πράξεις του. Μετά τη νεκροψία τα αίτια θανάτου της γυναίκας παραμένουν άγνωστα.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.