Αισιόδοξοι oι εργαζόμενοι στις Υπεραγορές Ορφανίδης


Διαβάστε επίσης, “Σε απεργία διαρκείας στον ΟΧΣ” και “Απώλειες κατέγραψε τη Δευτέρα το ΧΑΚ”.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα και υπογράφουν η Γεωργία Κυριάκου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού των Υπεραγορών Ορφανίδη και η Άντρη Θεοδώρου, Διευθύντρια Υπεραγορών, θετικά συναισθήματα επικρατούν ανάμεσα στο προσωπικό μετά την ανακοίνωση υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας με τους προμηθευτές των Υπεραγορών.

«Νέα, πιο αισιόδοξη μέρα ανατέλλει για τις υπεραγορές, για μας και τις οικογένειες μας» δηλώνει με έκδηλη ανακούφιση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Γεωργία Κυριάκου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού των Υπεραγορών Ορφανίδη. Η Άντρη Θεοδώρου, Διευθύντρια Υπεραγορών εξέφρασε την ίδια ώρα, την ετοιμότητα των υπαλλήλων να συγκεντρωθούν πλέον στη δουλειά τους και στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Όπως είναι ήδη γνωστό το προσωπικό των Υπεραγορών Ορφανίδης εδώ και δύο μήνες  βρέθηκε αντιμέτωπο με το φάσμα της ανεργίας σε μια εποχή εξαιρετικά μειωμένων προοπτικών εργοδότησης.

«Η πρωτοβουλία των προμηθευτών είναι η πλέον βιώσιμη και η πιο άμεσα εφαρμόσιμη», ανέφερε η κ. Θεοδώρου, η οποία ευχήθηκε παράλληλα όπως η Λαϊκή Τράπεζα, η κύρια τράπεζα που στηρίζει τις Υπεραγορές να ανταποκριθεί άμεσα.

Στο μεταξύ, η Ιδρυτική Συνέλευση της «Νέα Εποχή Ορφανίδης» πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο, 12 Ιανουαρίου η ώρα 10:00 το πρωί στο Hilton Park στη Λευκωσία και τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου η νέα εταιρεία θα είναι σε θέση να παραλάβει τα αποθέματα και να ξεκινήσει το έργο της ανοικοδόμησης των υπεραγορών.

Πηγή ΚΥΠΕ