Η ασφυξία αιτία θανάτου του 72χρονου από την Ξυλοφάγου


Διαβάστε επίσης τι λέει δημοσκόπηση του ΡΙΚ για τις Προεδρικές και ποιοι βρίσκονται στο πλευρό του Αναστασιάδη.


Σήμερα η παθολογοανατόμος Ελένη Αντωνίου διενήργησε επί της σορού του 72χρονου τη νενομισμένη νεκροτομή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «πολύ λίγο έζησε ο άνθρωπος ίσα που πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο. Η νεκροτομή κατέδειξε ως αιτία θανάτου ασφυξία συνεπεία οιδήματος του λάρυγγα».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δέκα χθες το πρωί ο 72χρονος εργαζόταν στο χωράφι του που βρίσκεται στην περιοχή των λατομείων σε έδαφος Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, όταν δέχθηκε τσίμπημα μέλισσας.

Ο ηλικιωμένος που γνώριζε ότι είναι αλλεργικός στα τσιμπήματα εντόμων συνήθιζε να παίρνει μαζί του αντιαλλεργικές ενέσεις ωστόσο δεν είχε μαζί του χθες όταν μετέβη στο χωράφι του. Μόλις ο 72χρονος αντιλήφθηκε ότι δεν είχε μαζί του ενέσεις πήρε το αυτοκίνητο του και μετέβη στο Κοινοτικό Ιατρείο της Ξυλοφάγου, όπου ο επί καθήκοντι γιατρός του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς ο 72χρονος, δεν ανταποκρινόταν.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου αλλά στο δρόμο έχασε απεβίωσε. Στο Νοσοκομείο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατο του. Η σορός του άτυχου 72χρονου επιθεωρήθηκε και δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις. 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ