Η κακοκαιρία στην Ευρώπη, επηρεάζει πτήσεις από και προς Κύπρο

Bαριά χιονόπτωση πλήττει αρκετές χώρες της Ευρώπης. 


Διαβάστε επίσης για τον οίκο Fitch που λέει ότι απειλείται η Κύπρος και από δεύτερο δημοσιονομικό σοκ και πως πάει στο Eurogroup ο Σιαρλή.


Με δηλώσεις ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής ανέφερε ότι«η κακοκαιρία η οποία πλήττει αρκετές χώρες της Ευρώπης, συνεχίζεται. Ως αποτέλεσμα  αυτής της κατάστασης επηρεάζονται και σήμερα κάποιες πτήσεις από και προς την Κύπρο. Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι παρατηρείται βελτίωση της κατάστασης καθώς μειώνεται ο αριθμός των πτήσεων που επηρεάζονται λόγω της κακοκαιρίας στην Ευρώπη».

Πρόσθεσε ότι «για σήμερα Δευτέρα και με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναμένεται ότι θα επηρεαστούν μόνο άλλες 4 πτήσεις. Πρόκειται για 2 αναχωρήσεις και 2 αφίξεις» από και προς τα Διεθνή Αεροδρόμια της Φραγκφούρτης και του Λονδίνου αντίστοιχα.

Ο κ. Ασπρής ανέφερε ακόμα ότι «ευτυχώς στην περίπτωση της Κύπρου οι περισσότερες πτήσεις υπόκεινται απλώς σε κάποιες καθυστερήσεις καθώς μέχρι στιγμής έχει αποφευχθεί σημαντικά η ακύρωση πτήσεων. Εκτιμούμε ότι αυτό θα συμβεί και σήμερα, με καθυστερήσεις οι οποίες κατά μέσο όρο θα κυμαίνονται στη μια με δύο ώρες περίπου».

Πηγή: ΚΥΠΕ