Η μεγάλη ανατροπή για το δράστη της Πάρου


Διαβάστε επίσης και δείτε video για τον 90χρονο Άραβα που έκανε μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης συζήγου του και για τον ελέφαντα που κλέβει κινητά.


Έξι μήνες μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές του Αυλώνα, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αντιμετωπιστεί ως ενήλικος και έτσι μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών όπου θα παραμείνει μέχρι η υπόθεσή του να φτάσει στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια των δικαστικών λειτουργών είναι ατράνταχτα και καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς τους ότι είναι ανήλικος και έτσι θα δικαστεί ως ενήλικος, αντιμετωπίζοντας την ποινή των ισοβίων.

Η επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η επίθεση έγινε στις 22 Ιουλίου, στην παραλία της Χρυσής Ακτής. Πακιστανός ανέφερε στην απολογία του ότι είδε την άτυχη κοπέλα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική.

Την αιφνιδίασε για να της κλέψει το κινητό τηλέφωνο. Η 15χρονη αντιστάθηκε και εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια.

Η μικρή εξακολούθησε να αντιστέκεται, εξαγριώνοντας τον δράστη, ο οποίος άρχισε να τη χτυπά με περισσότερη μανία. Όταν η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα, ο 21χρονος φέρεται να ασέλγησε πάνω της.

Η 15χρονη Μυρτώ κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα

Ύστερα από έξι μήνες νοσηλείας, αρχικά στο νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια στο Θεραπευτήριο «Υγεία», η Μυρτώ δείχνει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της.

Η 15χρονη κοπέλα κατάφερε πριν από λίγες μέρες να κάνει τα πρώτα της βήματα. Βήματα μικρά αλλά καθοριστικά για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο newsbeast.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.