Ειδήσεις και στο βάθος… σκηνές πορνό (vid)


Διαβάστε επίσης για τον Ιορδανό που βρήκε μισο εκατομμύριο δολλάρια και τα επέστρεψε και για τον 90χρονο Άραβα που έκανε μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης συζήγου του 


Σκληρό πορνό έβλεπαν οι τηλεθεατές σε μια από τις οθόνες που βρίσκονται πίσω από την παρουσιάστρια των ειδήσεων σε κανάλι της Σουηδικής τηλεόρασης.

Για περισσότερο από δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια των ειδήσεων του TV4 οι τηλεθεατές εκτός από τις ειδήσεις έβλεπαν αισθησιακή ταινία σε μια από τις οθόνες που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την παρουσιάστρια.

Εκείνη τη στιγμή η Σουηδέζα δημοσιογράφος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την ανταποκρίτρια Ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου στην Συρία η οποία την ενημέρωνε για τις εξελίξεις του εμφυλίου πολέμου στη χώρα.

“Νόμιζα ότι ήταν λάθος, αλλά σύντομα έγινε ξεκάθαρο ότι έκαναν σεξ” ανέφερε ένας τηλεθεατής στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet.

Το TV4 ανήκει σε όμιλο ο οποίος έχει στην κατοχή του διάφορα κινηματογραφικά κανάλια που δείχνουν ταινίες ενηλίκων τις “μικρές ώρες”.

“Κανείς δεν παρατήρησε ότι έδειχνε κάτι τέτοιο η οθόνη” αναφέρει  ο Andreas Haglind  αρχισυντάκτης, TV4News και συμπλήρωσε, “Αυτό δεν πρέπει να συμβεί και αυτό δεν θα συμβεί ξανά.”Για περισσότερες περίεργες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.