Οικολόγοι: H κυβέρνηση μας έφερε “ένα σκαλί πριν τη διχοτόμηση”

 


Διαβάστε επίσης για τον οίκο Fitch που λέει ότι απειλείται η Κύπρος και από δεύτερο δημοσιονομικό σοκ και πως πάει στο Eurogroup ο Σιαρλή.


Η χθεσινή ομοβροντία της απερχόμενης κυβέρνησης εναντίον όσων αμφισβητούν τη διζωνική ομοσπονδία, με κύριο εργαλείο την τυμβωρυχία εις βάρος του ιστορικού ηγέτη Μακαρίου, προκαλεί κάθε ενεργό πολίτη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση μας έφερε “ένα σκαλί πριν τη διχοτόμηση”.

Αυτή η κυβέρνηση διαχειρίστηκε το Κυπριακό με το σύνθημα «Δίκαιη λύση» και το έφερε ένα σκαλί πριν τη διχοτόμηση, προσθέτουν οι Οικολόγοι.

Όπως αναφέρουν, «η διζωνική ομοσπονδία του κ. Χριστόφια περιλαμβάνει πέραν του σχεδίου Ανάν» και «εκ περιτροπής προεδρία με σταθμισμένη ψήφο, εγγυημένες πλειοψηφίες σε περιουσίες και πληθυσμό, παραμονή 50.000 εποίκων καταρχήν και δικαίωμα παραμονής και εγκατάστασης στα 70 εκατομμύρια Τούρκων υπηκόων, εσωτερική ιθαγένεια και διεθνή προσωπικότητα και υπόσκαψη του δικαιώματος περιουσίας».

«Ο κ. Χριστόφιας με την πολιτική του έφερε το Κυπριακό μια ανάσα πριν τη διχοτόμηση. Ας μην απειλεί λοιπόν τον κυπριακό λαό ότι τυχόν εγκατάλειψη της καταστροφικής πολιτικής του θα μας οδηγήσει στη διχοτόμηση. Εκεί μας έχει ήδη οδηγήσει η δική του διαχείριση του Κυπριακού», καταλήγουν οι Οικολόγοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ