Ηλεία: Kωφάλαλη σκότωσε τον θείο της για ένα τσουβάλι ελιές (vid)


Διαβάστε επίσης, “Σεισμός στο Αιγαίο: Ξύπνησε το ρήγμα της Ανατολίας” και “Στην κατάψυξη η Ελλάδα – Χιόνια στο κέντρο της Αθήνας!”.


Εν έτη 2013 και οι κτηματικές διαφορές είναι ικανές να οδηγήσουν σε εγκλήματα.

Ο 65χρονος Δημήτρης Μπαγουρδής, το μεσημέρι της Τρίτης επισκέφθηκε το σπίτι του ετεροθαλούς αδερφού του στο χωριό Γιαννιτσοχώρι στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες και την θέση της οικογένειας του θύματος, αφορμή για την επίσκεψη αυτή στάθηκε το σπάσιμο μιας ελιάς σε λιοστάσι ιδιοκτησίας του 65χρονου.

Σύμφωνα με την πλευρά της οικογένειας του ετεροθαλούς αδερφού 61 ετών, η διαμάχη προέκυψε με αφορμή την συγκομιδή και το κλάδεμα είκοσι ελαιόδεντρων σε παρατημένο λιοστάσι, που απέφεραν εφτά τσουβάλια ελιές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου στις δύο το μεσημέρι, οι δύο άντρες λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια με τον 65χρονο να ρίχνει στο έδαφος και να χτυπά τον 61χρονο.

Εκείνη την ώρα, η 28χρονη κωφάλαλη και με νοητική στέρηση κόρη του 61χρονου, βλέποντας να συμβαίνουν αυτά μπροστά της, άρπαξε ένα μαχαίρι κουζίνας και χτύπησε στην δεξιά ωμοπλάτη και στην αριστερή οσφυϊκή χώρα. Ήταν η αίσθηση του κινδύνου που ένοιωσε και κινήθηκε με σκοπό να προστατέψει τον πατέρα της. Αυτά φέρεται να υποστήριξε σε δάσκαλο νοηματικής που βοήθησε στην εξέτασή της.

Μετά το χτύπημα, ο 65χρονος κατέβηκε από το κεφαλόσκαλο, βγήκε στο δρόμο έξω από το σπίτι και αιμόφυρτος εκεί κατέρρευσε. Βλέποντας αυτό ο ετεροθαλής αδερφός του, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και μαζί με έναν συγχωριανό του τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας που βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Στις πρώτες εκτιμήσεις τους οι γιατροί που είδαν τα δύο τραύματα ανέφεραν πως αυτά δεν φαίνονταν ικανά να προκαλέσουν το θάνατο του 65χρονου.

 Η μαχαιριά που δέχθηκε στην δεξιά ωμοπλάτη ο 65χρονος ήταν και εκείνη που επέφερε τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικάστή Πύργου, Κοσμά Αλεξίου, το θύμα έφερε δύο τραύματα απο τέμνον όργανο (μαχαίρι) στη ραχαία επιφάνεια. Το ένα ήταν θανατηφόρο αφού προκάλεσε την τρώση του δεξιού πνεύμονα και του αιμοθώρακα.

Η 28χρονη μαζί με τον 61χρονο πατέρα της έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση η πρώτη και της συνέργειας ο δεύτερος.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.