Νέοι επεξεργαστές από την Intel (pics)


Διαβάστε επίσης, “Gadget μετατρέπει τον καθένα σε… κάμερα (vid)” και “Το πρώτο «διαστημικό» τραγούδι είναι γεγονός”.


Η Intel λοιπόν, εργάζεται πυρετωδώς για την κατασκευή και κυκλοφορία 14 SKU (Stock Keeping Unit) για σταθερούς υπολογιστές και άλλων 7 SKU για κινητές συσκευές. 

Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως η νέα σειρά πρόκειται να έχει σημαντικές αλλαγές ακόμα και στις κωδικές ονομασίες των επεξεργαστών, με το VR-Zone να αποκαλύπτει πως τα νέα μοντέλα θα ονομάζονται, Core i7-4930MX, Core i7-4900MQ, Core i7-4800MQ, Core i7-4702HQ, Core i7-4700HQ, Core i7-4702MQ και Core i7-4700MQ,.

Η ημερομηνία που έχει διαρρεύσει, εγείρει πολλά ερωτηματικά για το εγκυρότητά της, καθώς η 2α Ιουνίου είναι Κυριακή. Βέβαια, η Intel συνηθίζει να παρουσιάζει τους νέας γενιάς επεξεργαστές της τις Κυριακές, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστέψουμε ότι θα χαλάσει την παράδοση με τη νέα σειρά Haswell.

Οι συγκεκριμένη σειρά επεξεργαστών, όπως φαίνεται, θα φτάσει στα χέρια των καταναλωτών αρκετά αργότερα από ό,τι ίσως θα περιμέναμε. 

Πιο συγκεκριμένα, υπολογισμοί δείχνουν πως η εταιρία θα καθυστερήσει έως και 6 μήνες σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στην έκθεση Computex, που θα διεξαχθεί στις 4-8 Ιουνίου.

Πηγή: newsbeast.gr