Υπό κράτηση 15χρονος για διαρρήξεις και κλοπές


Διαβάστε επίσης τι είπε ο Πανίκος Δημητριάδης για την οικονομική κατάσταση και την τοποθέτηση του Νικόλα Παπαδόπουλου.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες το απόγευμα συνελήφθη 15χρονος εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διεπράχθησαν στη Λάρνακα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ανακρινόμενος ο 15χρονος παραδέχθηκε την διάπραξη 18 συνολικά διαρρήξεων και κλοπών που διεπράχθησαν από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα».

Όλες οι υποθέσεις αφορούν διαρρήξεις και κλοπές που έγιναν στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα όπου είχαν κλαπεί χρυσαφικά, ηλεκτρονικά είδη όπως φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικά ποσά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 20 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Ανδρέου πρόσθεσε ότι «ο 15χρονος συνελήφθηκε πριν από τρεις περίπου εβδομάδες και παραδέχθηκε τη διάπραξη άλλων 7 διαρρήξεων και κλοπών ενώ πιστεύεται ότι ενέχεται και σε άλλες υποθέσεις».

Ο ανήλικος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα πρόσωπα στα χέρια των οποίων κατέληγαν τα κλοπιμαία καθώς και τυχόν συνεργάτες του 15χρονου.

Πηγή: ΚΥΠΕ