Κ. Ζ. Τζόουνς: «Ο Κάρολος μού χούφτωσε το στήθος» (pics & vid)


Διαβάστε επίσης και δείτε pics για τη γυναίκα που έχει το ρεκόρ σε πλαστικές και δείτε τις pics ντοκουμέντο από το καταφύγιο του Χίτλερ.


 

Η ηθοποιός στα πλαίσια της τηλεοπτικής της εμφάνισης στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν αποκάλυψε ότι την στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος της καρφίτσωσε ένα μετάλλιο στο στήθος ήταν λίγο σκανδαλιάρης μαζί της αφού βρήκε και λίγο στήθος.

«Κοίτα τα χέρια του. Τσέκαρε τα χέρια του. Αγαπώ την βασιλική οικογένεια, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο σκανδαλιάρης μαζί μου». Αυτό δήλωσε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σχολιάζοντας την φωτογραφία από την επίσημη τελετή απονομής του τίτλου της Commander Of The Order Of The British Empire που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2011.

Όταν ο παρουσιαστής προσπάθησε να διαλευκάνει την κατάσταση, ρωτώντας αν το αναψοκοκκίνισμα του πρίγκιπα οφείλεται στην προσπάθειά του να καρφιτσώσει σωστά το μετάλλιο, η ηθοποιός του απαντά: «Όχι, έχει να κάνει με το στήθος μου».

Αν κρίνουμε βέβαια και από παλαιότερες φωτογραφίες, ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει μία αδυναμία στο συγκεκριμένο μέρος του γυναικείου σώματος. 

Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις διαβάστε στο newsbeast.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.