Καρογιάν: “Κανένας να μην καταστρατηγεί ή παραβιάζει την ιστορία”

Απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ενώ για αγγελία στον Τύπο από «Πρωτοβουλία Μελών ΔHΚΟ» με ομιλητή τον υποψήφιο Πρόεδρο Γιώργο Λιλλήκα, είπε πως «νομίζω τα μάτια μας θα δουν και άλλα».


Διαβάστε επίσης για τη συνέχεια στο σήριαλ με Pimco και γιατί η νέα αναβολή της γεώτρησης από Noble.


«Εκατό χρόνια από τη γέννησή του τα οράματα, οι αρχές και οι αξίες τις οποίες εκείνος υπηρέτησε είναι άκρως επίκαιρα και είναι οδοδείκτες για την πορεία της ευθύνης, της τιμής και του καθήκοντος που πρέπει να μας χαρακτηρίζουν» είπε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Μάριος Καρογιάν.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας μνημόσυνου που τελέστηκε με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και ερωτηθείς κατά πόσον ο Μακάριος αποδέχτηκε ή όχι τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, ο κ. Καρογιάν είπε ότι «ο Μακάριος δεν είχε αποδεχτεί τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία. Ο Μακάριος είχε αποδεχτεί την ομοσπονδία και τη διπεριφερειακή, την περιφερειακή».

«Επομένως γίνεται μια προσπάθεια εδώ και αρκετό καιρό για να δικαιολογηθούν διάφορα πράγματα. Όμως η ιστορία είναι καταγεγραμμένη και δεν έχει το δικαίωμα κανένας ούτε να την καταστρατηγεί, ούτε βέβαια και να την παραβιάζει» ανέφερε.

Τέλος ερωτηθείς σχετικά με αγγελία στον Τύπο για «Παγκύπρια Πολιτική Συγκέντρωση Φίλων ΔΗΟ» με διοργανωτή «Πρωτοβουλία Μελών ΔΗΚΟ» και ομιλητή τον υποψήφιο Πρόεδρο Γιώργο Λιλλήκα, ο κ. Καρογιάν απάντησε: «Nα δούμε τι άλλο θα μηχανευτούν, τι άλλο θα επινοήσουν. Νομίζω τα μάτια μας θα δουν και άλλα».

Πηγή: ΚΥΠΕ