Κάτασπρος ο Πενταδάκτυλος – Κρύφτηκε η σημαία του αίσχους (pics)


 Διαβάστε επίσης: Πανέμορφη η Κύπρος με τα λευκά της (pics) και… Στα λευκά η Κύπρος-Κλειστοί δρόμοι λόγω χιονοπτώσεων και παγετού!


 

Απολαύστε τις εικόνες…

Κλειστοί είναι οι δρόμοι στην ορεινή κατεχόμενη Κερύνεια λόγω της χιονόπτωσης που έπεφτε χθες το βράδυ, μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ.

Η «αστυνομία», αναφέρεται, εξέδωσε προειδοποίηση ειδικά για τους δρόμους Κερύνειας-Μπογαζιού και Κερύνειας-Κυθρεάς.

Ο κατεχόμενος Πενταδάκτυλος ντύθηκε στα λευκά, επισημαίνεται, με το χιόνι να έχει φτάσει σε κάποιες περιοχές τα 10 ή και 13 εκατοστά. Για αυτόν τον λόγο, οι δρόμοι που οδηγούν από την Κερύνεια στα βουνά του Πενταδακτύλου έχουν κλείσει.

Σύμφωνα με τη «μετεωρολογική υπηρεσία» του ψευδοκράτους, η πιο χαμηλή θερμοκρασία που καταγράφηκε στα κατεχόμενα ήταν -1,7 βαθμούς, ενώ σε αρκετές περιοχές, κυρίως στη Μεσαορία, η θερμοκρασία ήταν λίγο κάτω από τον έναν βαθμό πάνω από το μηδέν.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, πολλοί ήταν εκείνοι που με το πού άρχισε η χιονόπτωση βγήκαν να το γιορτάσουν. Η “Κίπρις” δημοσιεύει φωτογραφίες από παρέα νεαρών Τ/κ οι οποίοι άνοιξαν και σαμπάνια. Όλες οι εφημερίδες δημοσιεύουν φωτογραφίες από χιονισμένα τοπία και τον κόσμο που έπαιζε χιονοπόλεμο.