Κόντρα ΔΗΣΥ- Κυβέρνησης/ Η πολιτική επικαιρότητα της ημέρας


Διαβάστε επίσης τις ανακοινώσεις ΔΗΚΟ και Οικολόγων για την Οικονομία.


Mea culpa στον κυπριακό ελληνισμό για την ανοχή προς τη διακυβέρνηση Χριστόφια, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος επισήμανε ότι ο ΔΗΣΥ θα συγκρουστεί με όσους αποτελούν τα βαρίδια ή το ανάχωμα για ανάπτυξη, προσθέτοντας μάλιστα πως «η συναίνεση και η κατά το δυνατό ομοφωνία, ακόμα και με συντεχνίες, θα είναι ό,τι το καλύτερο δυνατόν και επιθυμητό» μέσα από το διάλογο.

Έγνοια του ΔΗΣΥ ήταν πάντοτε να προστατεύει το μεγάλο κεφάλαιο και τον πλούτο, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος τόνισε ότι η Κυβέρνηση κράτησε σθεναρή στάση στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, καταφέρνοντας να αποτρέψει την κατάργηση συλλογικών συμβάσεων.

Σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, αναρωτιέται γιατί Μέρκελ και Σόιμπλε δε στέκονται δίπλα στην Κύπρο αφού το Επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη προσπαθεί να πείσει για τις πολύ στενές σχέσεις που έχει μαζί τους.

Αξιοποίηση τεχνοκρατών και επιστημόνων απ’ όλους τους χώρους, υπόσχεται ο Σταύρος Μαλάς σε περίπτωση εκλογής του ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.