Κυπριανού: Περισσότερη προσοχή κράτους στα άτομα με ειδικές ανάγκες


Διαβάστε επίσης, Πρόεδρος: “Απόδειξη Δημοκρατίας το ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο” και Είναι το κρύο τσουχτερό με χιόνια και στη Λευκωσία.


Προσθέτοντας πως το κόμμα είναι κοντά τόσο στο κράτος όσο και στους εθελοντές.

Σε δηλώσεις ύστερα από επισκέψεις στα ειδικά Σχολεία «Απόστολος Βαρνάβας» και «Απόστολος Παύλος» στο Λιοπέτρι, ο κ. Κυπριανού είπε πως «η θέση του ΑΚΕΛ είναι ότι το κράτος πρέπει να δώσει ακόμα περισσότερη προσοχή στα άτομα, στους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη από τη στήριξη της Πολιτείας γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα, δηλαδή έχουν ειδικές ανάγκες και ειδικές ικανότητες».

Πρόσθεσε ότι «αυτό που γίνεται από την πλευρά του κράτους είναι σίγουρα πολύ σημαντικό.  Η κυβέρνηση Χριστόφια έχει αναβαθμίσει την προσφορά της στα κέντρα τα οποία προσπαθούν να δώσουν φροντίδα σε αυτά τα άτομα και συμπληρώνεται από τον ιδιωτικό τομέα».

Με τις σημερινές επισκέψεις, συνέχισε «θέλαμε να δώσουμε το μήνυμα της αλληλοσυμπλήρωσης του ρόλου της Πολιτείας από το ρόλο των εθελοντών και ως κόμμα είμαστε δίπλα και στους δύο και στο κράτος και στους εθελοντές.

Έχουμε δώσει μια συμβολική εισφορά σε αυτά τα δύο κέντρα ως μια μικρή ενίσχυση στο ρόλο τους» κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.

Πηγή ΚΥΠΕ