Κυπριανού: Τα περιουσιακά του στοιχεία στη δημοσιότητα

 


Διαβάστε επίσης, “Το ΔΗΚΟ καταγγέλλει τον Γ. Λιλλήκα για υποκλοπή ψήφων” και “Ετοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων”.


Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της τελετής αποκαλυπτηρίων του μνημείου πεσόντων και αγνοουμένων του Παλαίκυθρου στα Λατσιά, ο κ. Κυπριανού είπε πως “εγώ θα δώσω τα περιουσιακά μου στοιχεία ποια ήταν το 2007 και ποια είναι σήμερα, πέντε χρόνια μετά που στην εξουσία βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστόφιας, διότι οι ψίθυροι και οι ανηθικότητες που κυκλοφορούν τελικά κάποτε πρέπει να τερματιστούν κι ο μόνος τρόπος είναι η διαφάνεια. Ηδη έχω αναθέσει σε ελεγκτικό γραφείο, συγκεντρώνω τα στοιχεία, θα τους τα δώσω και θα τα ετοιμάσουν”.

Οσον αφορά τον κ. Αναστασιάδη, ανέφερε ότι είχε δεσμευτεί πως την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας του θα κατέθετε και τα περιουσιακά του στοιχεία. “Διερωτώμαι γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, δεν είναι σήμερα που έχει τεθεί αυτό το θέμα, έχει τεθεί εδώ και μερικούς μήνες και δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση”.

Πρόσθεσε πως “ο Σταύρος Μαλάς τα έδωσε, ο Γιώργος Λιλλήκας τα έδωσε έστω και με τον τρόπο που τα έδωσε, αναμένει ο κόσμος από τον κ. Αναστασιάδη να δώσει τα περιουσιακά του στοιχεία. κι επειδή κάποιοι λένε ότι δεν έχει καμιά σημασία αυτό το ζήτημα εγώ θα διαφωνήσω. Κατηγορούμαστε τα πολιτικά πρόσωπα για διαπλοκή και διαφθορά. Θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτό το θέμα είναι η διαφάνεια”, συμπλήρωσε.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ