Στο 24H ο Κύπριος υποψήφιος που αναστάτωσε την Guiness (pics)!


Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος έβαλε το έμβλημα του Γκίνες στο ψηφοδέλτιο!


Ο λόγος για τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Ευστρατίου που όπως έγινε γνωστό σήμερα χρησιμοποίησε το σήμα της γνωστής εταιρείας, προκαλώντας την αντίδρασή της.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το 24H, ο κ. Ευστρατίου, δεν έδειξε να ανησυχεί. «Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα» αρκέστηκε να αναφέρει χωρίς να επεκταθεί (σ.σ. τελικά ο Έφορος εκλογών αποφάσισε αργότερα εντός της ημέρας να τυπώθούν πάλι τα ψηφοδέλτια χωρίς το έμβλημα της  Guinness- το κόστος θα είναι 40.000 Ευρώ. ).

Όσο για την απόφασή του να επιστρατεύσει το συγκεκριμένο έμβλημα, βάσει των όσων μας ανέφερε, δεν λήφθηκε αβασάνιστα: «Το έμβλημα συμβολίζει τον αγώνα που έκανα εγώ ο ίδιος για να σημειώσω το παγκόσμιο ρεκόρ με το νυφικό. Συμβολίζει τον αγώνα που έκανα. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστώ ως πολιτικός…».

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Ευστρατίου τον Φεβρουάριο του 2007 εισήλθε… θριαμβευτικά στο διάσημο βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες κατασκευάζοντας την μακρύτερη ουρά νυφικού φορέματος στον κόσμο!

Το νυφικό είχε παρουσιαστεί στο κοινό, στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου στις 26 Δεκεμβρίου του 2006 και αναγνωρίστηκε επίσημα ως ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στις 18 Φεβρουαρίου 2007. Η μακρύτερη αυτή ουρά νυμφικού στον κόσμο που είδε ποτέ ανθρώπινο μάτι έχει μήκος 1362 μέτρα (4468 ft 5.94 in)!

«Χρειάστηκαν 10 άτομα να εργάζονται για τρεις περίπου μήνες ώστε να ολοκληρώσουν το φόρεμα και είναι απλά μια εξαίσια δημιουργία», είχε δηλώσει τότε ο Ανδρέας Ευστρατίου.

Το φόρεμα είχε κοστίσει γύρω στα 20,000 Ευρώ ενώ το επάνω μέρος του πλαισιώνεται από περίπου 3,000 κρύσταλλους Swarovski αξίας πέραν των 5,000 Ευρώ.  Το τούλι του φορέματος εισάχθηκε από την Γαλλία με το φόρεμα να έχει επιπλέον αρκετή διακόσμηση από δαντέλα.

Ο Ευστρατίου που είναι πατέρας οκτώ παιδιών και ζει μόνιμα στην Πάφο, είναι ιδιοκτήτης του οίκου νυφικών Green Leaf, ενώ ασχολείται και με τη διοργάνωση γάμων.