Λάρνακα: Έκλεψαν κοσμήματα και χρήματα ύψους 105.000 ευρώ


Διαβάστε επίσης για τη συνέχεια στο σήριαλ με Pimco και γιατί η νέα αναβολή της γεώτρησης από Noble.


Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στο κοινό να αποφεύγει να τοποθετεί μεγάλα χρηματικά ποσά και κοσμήματα σε χρηματοκιβώτια στα σπίτια του, αφού φαίνεται να αποτελούν εύκολη λεία για τους διαρρήκτες.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις 12.30 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από γυναίκα ότι μεταξύ των ωρών 11.30 – 12.10 άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία της και έκλεψαν μεταξύ άλλων ένα χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου βρίσκονταν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά».

Εντός του χρηματοκιβωτίου υπήρχαν συγκεκριμένα 70.000 ευρώ, 3.000 στερλίνες και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται περίπου στις 30.000 ευρώ.

Στο χώρο μετέβη η αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες και από την οικία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία αναμένεται να δώσουν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών. Ηδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας έχουν κληθεί και ανακριθεί αρκετά πρόσωπα χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε.

Ο κ. Ανδρέου απηύθυνε έκκληση στο κοινό «να αποφεύγει να τοποθετεί μεγάλα χρηματικά ποσά και κοσμήματα σε χρηματοκιβώτια ή οπουδήποτε αλλού στην κατοικία του γιατί φαίνεται ότι αποτελούν εύκολη λεία για τους διαρρήκτες».

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ