Λευκωσία: Επίθεση σε αστυνομικό και σύλληψη για ναρκωτικά


Διαβάστε επίσης, “Δυο εκρήξεις με χειροβομβίδες σε Λαρνακα και Λευκωσία” και “Μέχρι την Πέμπτη η έκθεση ΟΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ”.


Στην προσπάθεια μελών της ΥΚΑΝ να κάνουν σωματική έρευνα στον 22χρονο, αυτός αντέδρασε και έσπρωξε αρχικά με τα χέρια του αστυφύλακα και στη συνέχεια κτύπησε το μέλος της Αστυνομίας στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, ανευρέθηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους μισού περίπου γραμμαρίου, καθώς επίσης και ποσότητα άσπρης συμπαγούς ουσίας, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 0.2 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και ένα χειροποίητο αποτσίγαρο, το οποίο πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε για χρήση κάνναβης.

Επίσης, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν διάφορα τιμαλφή, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, για τα οποία ο 22χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση τους.

Το μέλος της Αστυνομίας που δέχθηκε επίθεση από τον συλληφθέντα, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εξετάστηκε από ιατρό και διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές και οίδημα στα χείλη.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή ΚΥΠΕ