Λιλλήκας: Αναστασιάδη δώσε λεφτά σε ιδρύματα, όχι σε σποτάκια


Διαβάστε επίσης, “Στρατιωτικούς ακόλουθους θα διορίσει ο Μαλάς” και “Πυρά κατά διοικητή Κ.Τ. από Αβέρωφ και Νικόλα”.


Αν έχει ειλικρινές ενδιαφέρον ο κ. Αναστασιάδης μπορεί να διαθέσει τα λεφτά που θα διέθετε για τηλεοπτικά φιλμάκια σε φιλανθρωπικά και ευαγή ιδρύματα, τα οποία με τη σειρά τους θα τα διαθέσουν στους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη, χωρίς τη συνοδεία τηλεοπτικών καναλιών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου Γιώργου Λιλλήκα, ως απάντηση σε δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του εκλογικού επιτελείου του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Τάσου Μητσόπουλου.

«Θα αναμέναμε από το επιτελείο του κ. Αναστασιάδη τουλάχιστον να διαβάζει τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις του ανεξάρτητου υποψηφίου προέδρου Γιώργου Λιλλήκακαι μετά να τις απαντά, εκτός και αν τις διαβάζει, αλλά τις παραποιεί. Εμείς εισηγηθήκαμε τα λεφτά για τα πολιτικά διαφημιστικά σποτάκια να δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα και να καταλήξουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τους καλούμε να ξαναδιαβάσουν τις δηλώσεις μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κατηγορήσαμε, προστίθεται, «τον κύριο Αναστασιάδη γιατί για σκοπούς τηλεοπτικών εντυπώσεων είχε μετατρέψει σε θέαμα τον ανθρώπινο πόνο, επιδίδοντας επιταγές μπροστά από τις κάμερες. Δεν κατηγορήσαμε τον κ. Αναστασιάδη ή οποιοδήποτε άλλο ότι επισκέπτονταν φιλανθρωπικά ιδρύματα ή υπηρεσίες. Το πράξαμε και εμείς, αλλά  μακριά από τα μέσα ενημέρωσης».

«Αν λοιπόν έχει ειλικρινές ενδιαφέρον ο κ. Αναστασιάδης μπορεί να διαθέσει τα λεφτά που θα διέθετε για τηλεοπτικά φιλμάκια, σε φιλανθρωπικά και ευαγή ιδρύματα τα οποία με τη σειρά τους θα τα διαθέσουν στους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη, χωρίς τη συνοδεία τηλεοπτικών καναλιών», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει πως «για λόγους διαφάνειας θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ιδρύματα τα οποία θα στηριχθούν».

Πηγή ΚΥΠΕ