Ληστής στη Φλόριντα: “Μαμά απέτυχα, έλα να με πάρεις”


Διαβάστε επίσης για την εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας στις ΗΠΑ και για τον εξοπλισμό της Τουρκίας.


“Μαμά απέτυχα. Είμαι στο παντοπωλείο και δεν βρήκα τίποτα να κλέψω. Έλα να με πάρεις”. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είπε ο νεαρός Zachariah Dalton Howard, την ώρα που αντίκρισε ένα άδειο ταμείο, τοπικού καταστήματος στο Niceville της Φλόριντα. Στη συνέχεια, έκλεισε το τηλέφωνο περιμένοντας τη βοήθεια της μητέρας του.

Μόνο που αντί για τη μητέρα του, είδε τελικά να καταφτάνει προς το μέρος του ένα περιπολικό με τον σερίφη της περιοχής, που τον μάζεψε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα. 

Ο 22χρονος “Ζαχαρίας”, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, κατηγορείται ότι μπήκε σε ένα μαγαζί και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να του δώσει τα χρήματα του ταμείου, λέγοντάς του ότι κρατάει όπλο, χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο έκπληκτος και απορημένος καταστηματάρχης του έδειξε το άδειο ταμείο και ο 22χρονος έφυγε άπραγος.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα παραπλήσιο καρτοτηλέφωνο και απογοητευμένος πήρε τηλέφωνο την μητέρα του να έρθει να τον πάρει από το σημείο που βρισκόταν και να τον γυρίσει στο σπίτι.

Ο επίδοξος ληστής είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε εξαρχής σκοπό να ληστέψει το παντοπωλείο, αλλά του ήρθε η ιδέα μόλις πέρασε έξω από το κατάστημα.

Τελικά, το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα, δε βοηθάει ούτε τους επίδοξους ληστές. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Για περισσότερες περίεργες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.