Λουκαΐδης: Απαντήσεις προς επιτελεία Αναστασιάδη – Λιλλήκα


Διαβάστε επίσης, “Επιτελείο Λιλλήκα: Διακατέχεται από πανικό ο Λουκαϊδης” και “Γ. Λουκαΐδης: θώκοι και αξιώματα καθορίζουν πολιτική Λιλλήκα”.


«Το Επιτελείο Αναστασιάδη και το ΔΗΚΟ αντί απάντησης στις τεκμηριωμένες θέσεις του ΑΚΕΛ, μας είπαν ότι δεν ασχολούνται με την ατζέντα του «διχαστικού παρελθόντος» γιατί προφανώς δεν τους βολεύει ποσώς», αναφέρει σε γραπτή απάντηση του προς το επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και το ΔΗΚΟ ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Προσθέτει πως «κατά τα άλλα όμως, ο κ. Αναστασιάδης για λόγους ψηφοθηρίας, ετεροχρονισμένα και υποκριτικά δικαιούται να πηγαίνει πίσω στο παρελθόν για να απολογείται για το σύνολο σχεδόν της πολιτικής του παρουσίας».

«Το παρελθόν του όμως τον ακολουθεί», αναφέρει, λέγοντας ότι «στις 24 Φεβρουαρίου ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο κ. Αναστασιάδης θα είναι ο ίδιος που ο κυπριακός λαός γνώρισε τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες».

 

Απάντηση προς επιτελείο Λιλλήκα

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ απάντησε και στο επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου Γιώργου Λιλλήκα λέγοντας πως ο κ. Λιλλήκας, αντί να απολογηθεί για την ανέντιμη καλλιέργεια ανυπόστατων ψιθύρων, ζητά και τα ρέστα.

«Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών», προσθέτει, αναφέροντας ακόμη πως σε ό,τι αφορά «το σύστημα απαρτχάιντ που δήθεν οδηγεί η ΔΔΟ, του ξαναθυμίζουμε ότι αυτή τη λύση υποστήριζε για δεκαετίες, μέχρι που είχε την επιφοίτηση… του προεδρικού θώκου».

Πηγή ΚΥΠΕ