Μαθήτρια νάρκωσε τους γονείς της για να μπει στο Διαδίκτυο


Διαβάστε επίσης και δείτε video για τον σεισμό και το τσουνάμι στην Αλάσκα και για τους πολίτες στην Ταζμανία που μένουν στη θάλασσα για να γλυτώσουν από την πυρκαγιά.


Μαθήτρια στην Καλιφόρνια κατηγορείται ότι νάρκωσε τους γονείς της για να μπορεί να σερφάρει ανενόχλητη στο Διαδίκτυο μαζί με ένα φίλο της.

Οι γονείς της έφηβης μαθήτριας, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δεν της επέτρεπαν να συνδέεται μετά τις 10 το βράδυ.

Στις 28 Δεκεμβρίου η μαθήτρια και ένας φίλος της αγόρασαν μιλκσέικ για τους γονείς της και έριξαν μέσα υπνωτικά χάπια που είχε προμηθευτεί ο φίλος με συνταγή.

“Οι γονείς ήπιαν μόνο λίγο επειδή τα μιλκσέικ είχαν περίεργη γεύση και ένιωθαν κάτι να τρίβεται στα δόντια τους”, ανέφερε αστυνομικός.

Οι δράστες, ηλικίας 15 και 16 ετών, μπόρεσαν να σερφάρουν ανενόχλητοι μέχρι τη μία το βράδυ, οπότε οι γονείς ξύπνησαν με πονοκέφαλο. Συνέχισαν όμως να αισθάνονται υπνηλία και σύντομα έπεσαν ξανά για ύπνο.

Το επόμενο πρωί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν είχε πάει καλά. Πήγαν λοιπόν στο αστυνομικό τμήμα, όπου αγόρασαν τεστ ναρκωτικών.

“Συνήθως οι γονείς αγοράζουν τα τεστ για να διαπιστώσουν αν τα παιδιά τους χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Αυτή τη φορά όμως οι γονείς τα χρησιμοποίησαν στον εαυτό τους”, ανέφερε η αστυνομία.

Όταν τα τεστ βγήκαν θετικά, οι γονείς κατέδωσαν την κόρη τους. Οι δύο μαθητές κατηγορούνται τώρα για συνωμοσία και εσκεμμένη ανάμειξη φαρμακευτικών προϊόντων σε τρόφιμα.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.