Μετέτρεψε σε πορνείο το ξενοδοχείο της 70χρονη στη Λάρνακα


Διαβάστε επίσης για τον ψαρά που αγνοείται στη Λεμεσό και για τις ληστείες και διαρρήξεις σε Λεμεσό και Επαρχία Μόρφου”.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφορίας ότι σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στη Λάρνακα διεξαγόταν συστηματική πορνεία, διεξήχθη χθες το απόγευμα από τις 14.00– 16.30, συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΤΑΕ, ΟΠΕ και του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας και δυνάμει δικαστικού εντάλματος έγινε έρευνα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο».

Πρόσθεσε ότι «κατά την έρευνα εντοπίστηκαν τεκμήρια τα οποία επιβεβαιώνουν την διάπραξη των αδικημάτων, ενώ εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, μιας 70χρονης Ελληνοκύπριας, η οποία δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, συνελήφθηκε για υποθέσεις μαστροπείας και αποζείν από κέρδη πορνείας».

Η 70χρονη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Πηγή: ΚΥΠΕ