Μίζες, σεξ και εξουσία

 


Διαβάστε επίσης για την διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Λάρνακα. Διαβάστε ακόμα “Συλικιώτης: Στόχος η ολοκλήρωση διαπραγματεύσεων για β’ γύρο”.


Δύο ημέρες πριν την έναρξη της πολύκροτης δίκης του Μπο Σιλάι – πρώην υψηλόβαθμου στελέχους του Κομμουνιστικού Κόμματος που αποπέμφθηκε μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε ότι η σύζυγός του δολοφόνησε τον Βρετανό επιχειρηματία και εραστή της, Νιλ Χέιγουντ – άλλοι 10 τοπικοί αξιωματούχοι καθαιρέθηκαν από την ηγεσία μετά την αποκάλυψη νέου σεξουαλικού σκανδάλου, στο οποίο φέρονται εμπλεκόμενοι.

Κινέζοι μεσίτες προσλάμβαναν πόρνες να κάνουν σεξ με τους αξιωματούχους αυτούς, οι οποίοι δεν γνώριζαν πως έπεφταν σε παγίδα, αφού ο χώρος όπου συνευρίσκονταν διέθετε κύκλωμα από κρυφές κάμερες. Κατόπιν, οι μεσίτες εκβίαζαν τους αξιωματούχους πως θα δημοσιοποιούσαν τα βίντεο των ερωτικών τους συναντήσεων και κατάφερναν να «προτιμώνται» στην ανάληψη μεγάλων και επικερδών συμφωνιών για κατασκευαστικά έργα. 

Το σκάνδαλο βγήκε στη δημοσιότητα πριν δύο σχεδόν μήνες όταν αναρτήθηκε στο διαδίκτυο βίντεο του Λέι Ζενγκφού, επικεφαλής του κόμματος στην πόλη Τσονγκίνγκ, να κάνει σεξ με 18χρονη ερωμένη του. 

Το βίντεο είχε αναρτήσει στον κινεζικό κυβερνοχώρο ο δημοσιογράφος Ζου Ρούιφενγκ, ο οποίος τόνισε πως έπεσε στα χέρια του από μια ερευνητική ομάδα της κινεζικής αστυνομίας.

 

Πηγή: newsbeast.gr