“Ο Αναστασιάδης αναίρεσε δέσμευση για δημοσιοποίηση περιουσιακών”


Διαβάστε επίσης, “Στεφάνου: Ο Αναστασιάδης θέλει να ιδιωτικοποιήσει τους Ημικρατικούς” και “Εφημερίδες: Οι εκλογές σε πρώτο πλάνο”.


“Τα εύλογα ερωτηματικά που δημιούργησε η δυσκολία κατάθεσης, εδώ και μερικούς μήνες, των περιουσιακών του στοιχείων, επιτείνονται ακόμη περισσότερο αφού αναίρεσε ήδη και την ημερομηνία που ο ίδιος ανεξήγητα έθεσε. Ότι δηλαδή θα το έπραττε με την επίσημη υποβολή της υποψηφιότητας του”, προσθέτει ο κ. Λουκαϊδης.

Σύμφωνα με τον κ. Λουκαϊδη, “προκύπτουν δυο σοβαρά ζητήματα: Πρώτον, αναφορικά με την αναξιοπιστία του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος με τη μεγαλύτερη ευκολία παραβιάζει δεσμεύσεις και μάλιστα πριν τις εκλογές”. 

Ο καθένας, συνεχίζει, “μπορεί να διερωτηθεί τι θα πράξει μετά τις εκλογές και κατά πόσο θα τηρήσει όσα προεκλογικά ανέξοδα διακηρύσσει”.

Σε σχέση με το δεύτερον σοβαρό ζήτημα που προκύπτει, ο κ. Λουκαϊδης αναφέρει ότι “αναφύεται αβίαστα το ερώτημα ως προς το ποιες είναι αυτές οι μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κ. Αναστασιάδης για να παρουσιάσει μια απλή κατάσταση της περιουσιακής του θέσης”. 

Πηγή ΚΥΠΕ