Ο καιρός απόψε

 


Διαβάστε επίσης Το κράνος που καλύπτει τα νώτα του αναβάτη και δείτε pics για την τέχνη του πάγου. 


Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Στις υπήνεμες περιοχές στα ορεινά θα δημιουργηθεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά, ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα δυτικά και βόρεια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών αλλά και ελαφράς χιονόπτωσης στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Στις υπήνεμες περιοχές στα ορεινά θα δημιουργηθεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές ενδέχεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση και δεν αποκλείεται κάποιες νιφάδες να πέσουν και σε πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και αναμένεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας.