Ο καιρός σήμερα


Διαβάστε επίσης κλειστοί οι δρόμοι προς το Τρόοδος . Διαβάστε ακόμα “Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στο Νεπάλ“.


Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 βαθμούς στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ τοπικά στα ορεινά θα σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά και νότια παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 βαθμούς στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 2 βαθμoύς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή παρά μόνο μικρή άνοδο στα ψηλότερα ορεινά και στο εσωτερικό.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά το διήμερο, η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 Πηγή : ΚΥΠΕ