Ο καιρός σήμερα


Διαβάστε επίσης για την διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Λάρνακα. Διαβάστε ακόμα “Συλικιώτης: Στόχος η ολοκλήρωση διαπραγματεύσεων για β’ γύρο”.


Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροοδους πιθανόν να σημειωθεί χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόνερο 

 

Πηγή : ΚΥΠΕ