Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο Βουλευτή


Διαβάστε επίσης, “Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Άντρου Κυπριανού στην Αθήνα” και “Μαλάς: «Το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης Χριστόφια…»”.


ΔΗΣΥ και ΚΣ ΕΔΕΚ καταδικάζουν τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Γ. Τάσου 

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ)  καταδικάζει με τον πιο έντονο και απερίφραστο τρόπο την εμπρηστική επίθεση εις βάρος του αυτοκινήτου του βουλευτή Λάρνακας του ΔΗΣΥ, Γεώργιου Τάσου.

«Πρόκειται για πράξη θρασύδειλων νυκτοβατών που αποσκοπεί στο να πλήξει τους δημοκρατικούς μας θεσμούς και να φιμώσει τη φωνή των αντιπροσώπων του λαού σε μια περίοδο σκληρής δοκιμασίας για την πατρίδα μας», σημειώνει ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωσή  του.

Ο ΔΗΣΥ εκφράζει «αμέριστη συμπαράσταση στον εκλεκτό συνάδελφο και δηλώνουμε ότι ανάλογες πράξεις βίας και τρομοκρατίας δε θα κάμψουν το φρόνημά μας και δε θα φιμώσουν τη φωνή μας».

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ, αναφέρει ότι «θα παραμείνει ο μπροστάρης των αγώνων του λαού μας για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή και για μια πορεία αναγέννησης της πατρίδας μας».

 

Τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του βουλευτή Γεώργιου Τάσου καταδικάζει και το ΚΣ ΕΔΕΚ.

«Το ΚΣ ΕΔΕΚ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του βουλευτή του ΔΗΣΥ Γεώργιου Τάσου και καλεί τις αρμόδιες αρχές να εξιχνιάσουν το ταχύτερο την υπόθεση και να παραπέμψουν ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου τους δράστες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος.

Σημειώνεται ότι «τέτοιες απεχθείς πράξεις που τείνουν να δυναμιτίσουν το κλίμα δημοκρατικής ομαλότητας θα πρέπει να αποδοκιμάζονται ανεπιφύλακτα από το σύνολο του πολιτικού κόσμου».

Καταδικάζει ο Πρόεδρος της Βουλής τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Γ. Τάσου 

Ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου καταδικάζει «με τον πιο έντονο τρόπο» την εγκληματική πράξη εμπρησμού του αυτοκινήτου του Βουλευτή του ΔΗΣΥ Γεώργιου Τάσου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ομήρου καλεί τις αρμόδιες διωκτικές αρχές να ενεργήσουν άμεσα και αποτελεσματικά για την εξιχνίαση του εγκλήματος και προσαγωγής των δραστών ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

Η ΕΕ ΑΚΕΛ Λάρνακας καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Γεώργιου Τάσου 

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λάρνακας καταδικάζει έντονα την εμπρηστική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΔΗΣΥ Γεώργιου Τάσου, αναφέροντας πως τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν βαρύτατο πλήγμα κατά της Δημοκρατίας

Σε γραπτή ανακοίνωση της η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λάρνακας αναφέρει ότι «καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΔΗΣΥ Λάρνακας Γεώργιου Τάσου. Τέτοιες συμπεριφορές παραπέμπουν σε εποχές σκοταδισμού και τρομοκρατίας και αποτελούν βαρύτατο πλήγμα κατά της Δημοκρατίας».

Στην ανακοίνωση η ΕΕ ΑΚΕΛ Λάρνακας καλεί «τις αρμόδιες αρχές όπως επιληφθούν άμεσα του θέματος και μεριμνήσουν για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης». Τέλος, αναφέρει ότι «εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο βουλευτή Γεώργιο Τάσου».

Πηγή ΚΥΠΕ