Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ παρέλαβε το ρωσικό του διαβατήριο


Διαβάστε επίσης, “OΧΙ” ΗΠΑ σε παραχώρηση αμερικανικών φρεγατών στην Τουρκία και Παραίτηση μετά το πάρτι των οργίων στην πρεσβεία.


Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ συναντήθηκε χθες βράδυ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και παρέλαβε το νέο ρωσικό διαβατήριό του, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, διορθώνοντας την προηγούμενη ειδήσή του πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Η “σύντομη αυτή συνάντηση” πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κατοικία του προέδρου στο θέρετρο Σότσι, στις όχθες του Ευξείνου Πόντου, επεσήμανε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας πως ο Γάλλος ηθοποιός παρέλαβε το διαβατήριο της νέας του πατρίδας, την οποία επέλεξε προκειμένου να αποφύγει την υψηλή φορολόγηση στη γενέτειρά του.

Ερωτηθείς εάν ο Ντεπαρντιέ παρέλαβε το διαβατήριο από τα χέρια του ίδιου του Πούτιν, ο Πεσκόφ απάντησε λακωνικά όχι, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Ο Ρώσος πρόεδρος χορήγησε την ρωσική υπηκοότητα στον Ντεπαρντιέ, όταν ο Γάλλος ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποφάσισε να φύγει από τη Γαλλία και να παραδώσει το γαλλικό του διαβατήριο λόγω της σκοπούμενης αύξησης της φορολογίας των πλουσίων από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.