Βίντεο: Βουτιά σε παγωμένο νερό, ενώ έστελνε μήνυμα


Διαβάστε επίσης τη συγκλονιστική ιστορία ενός Έλληνα που έζησε δύο χρεοκοπίες και ποια μυστήρια εγκλήματα έμειναν ανεξιχνίαστα.


Μια βρετανίδα έπεσε μέσα σε ένα παγωμένο κανάλι την ώρα που έγραφε ένα sms στον φίλο της! Ο λόγος για την Laura Safe η οποία προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ανέφερε ότι μπέρδεψε το κράσπεδο με το παγωμένο νερό του καναλιού με αποτέλεσμα να κάνει το μοιραίο βήμα και να πέσει μέσα σε αυτό.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο Birmingham στην κεντρική Αγγλία και καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

“Δεν κοιτούσα που έπεσα” ανέφερε στο BBC. “Είδα το κανάλι με την άκρη του ματιού μου. Νόμισα ότι ο πάγος ήταν πλακόστρωτο και έτσι περπάτησα χωρίς να υπολογίσω τα βήματά μου.”

Η νεαρή θυμάται ότι πριν πέσει στο παγωμένο νερό κάποιος της είπε να σταματήσει ωστόσο είδη ήταν μέσα στο νερό.

Το δυσάρεστο περιστατικό υπογραμμίζει τους κινδύνους των γραπτών μηνυμάτων. Ένα παρόμοιο ατύχημα συνέβη σε μια κοπέλα από το Michigan η οποία έπεσε μέσα σε ένα ποτάμι.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων τον περασμένο Ιούλιο, περισσότερα από 1.150 άτομα στις ΗΠΑ χρειάστηκαν  νοσοκομειακή περίθαλψη για ατυχήματα που συνδέονται με την “αφηρημάδα”.

Για περισσότερες περίεργες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.