ΗΠΑ: Παντρεύτηκε τον μαθητή της για να γλυτώσει τη φυλακή


Διαβάστε επίσης και δείτε video για όλη την αλήθεια στην on camera απόπειρα δολοφονίας και γιατί 20χρονος για να κάνει sex χρειάστηκε 1.000.000 like στο facebook.


Να παντρευτεί τον μαθητή της “αναγκάστηκε” μια 42χρονη καθηγήτρια η οποία είχε συλληφθεί με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο λόγος για την Leah Gayle Shipman, η οποία διατηρούσε σχέση με τον τον 15χρονο  Johnnie Ray Ison όταν αυτός πήγαινε  στο σχολείο του Wilmington High School στην πολιτεία της  North Carolina των Η.Π.Α.

Σύμφωνα με την τοπική Wilmington Star-News,  ο νεαρός αποσύρει την μήνυση που είχε κάνει στη νυν σύζυγό του για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς σύμφωνα με την νομοθεσία της πολιτείας, τέτοια κατηγορία δεν ευσταθεί.

Η Βοηθός Εισαγγελέας  του Brunswick County, Gina Essey ανέφερε ότι “καμία από τις  μηνύσεις δεν μπορεί να γίνει παραδεκτή χωρίς την έγκριση του θύματος . Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του βάση της  έκτης τροποποίησης του Συντάγματος”.

Η Simpson κατηγορήθηκε  για τον βιασμό του 15χρονου. Κατά τη διάρκεια της συνουσίας ήταν παντρεμένη.

Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον 15χρονο, μόλις έξι ημέρες, αφού χώρισε το σύζυγό της με τον οποίο ήταν μαζί για 19 χρόνια.

Η μητέρα του Johnnie, έδωσε  άδεια στο γιο της , ο οποίος ήταν ακόμα ανήλικος, ώστε να παντρευτεί την 42χρονη.

Ο γάμος έγινε αφού η Shipman ομολόγησε την ενοχή της. Για την ιστορία παρέμεινε ένα μήνα στη φυλακή,  ενώ απολύθηκε από το  σχολείο στο οποίο εργαζόταν.

Για περισσότερες περίεργες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.