Πισσαρίδης, Χατζηγιάννης και Μικελίδης στο πλευρό Αναστασιάδη!


 Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Θρίλερ το θέμα εκλογών 2 γύρων (vids) και… Δημοσκόπηση του Επιτελείου Μαλά δίδει 43% στον Αναστασιάδη


Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι αυτή η είδηση, αλλά το… προεκλογικό παιχνίδι. Οι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν σήμερα στο  Hilton με υποστηρικτές γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας μας.

Συγκεκριμένα, τον Αναστασιάδη θα προτείνει ο νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης, ενώ την υποψηφιότητά του θα στηρίξουν δια της παρουσίας τους οι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Γιάγκος Μικελλίδης!

Τον Σταύρο Μαλά θα τον προτείνει ο υπουργός Γεωργίας, Σοφοκλής Αλετράρης και τον  Γιώργο Λιλλήκα η Ειρήνη Μάντολες, κόρη της Χαρίτας Μάντολες.

Πρώτος στην υποβολή υποψηφιότητας ήταν ο Σταύρος Μαλάς, στις 9 το πρωί. Ακολουθούν,  η Μακαρία Άντρη Στυλιανού στις 9:15, στις 9:30 ο Λάκης Ιωάννου, στις 9:45 ο Κώστας Κυριάκου (Ούτοπος), στις 10 ο Ανδρέας Ευστρατίου, στις 10:15 ο Λουκάς Σταύρου, στις 10:30 η Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριάκου, στις 10:45 ο Νίκος Αναστασιάδης, στις 11:00 ο Σόλων Γρηγορίου, στις 11:15 ο Γιώργος Λιλλήκας και στις 11:30 ο Γεώργιος Χαραλάμπους.