Προεδρικό vs Αρχιεπίσκοπος


Διαβάστε επίσης, Ακριβό μου 2013  και Αρχιεπίσκοπος: Οι κυβερνώντες είναι άξιοι της τύχης τους


Τον χορό των δηλώσεων άρχισε σήμερα 01/01 ο Αρχιεπίσκοπος που τα έχωσε στην Κυβέρνηση για την απουσία της από την δοξολογία για την Πρωτοχρονιά. 

« Έλαμψαν δια της απουσίας τους» είπε χαρακτηριστικά. Συνεχίζοντας ο Αρχιεπίσκοπος ανάφερε ότι πάλι καλά που ήρθαν κάποιοι εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές μέλη της Αστυνομίας και του Στρατού που ξέπλυναν την ντροπή των Κυβερνώντων, είναι για να τους λυπάται κανείς κατέληξε.  

Δείτε το video από το ant1iwo.com:

 

Παράλληλα έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας έστω και αν όλοι περιμένουν τα χειρότερα, ρίχνοντας την μπάλα στην Κυβέρνηση η οποία θα είναι αυτή που θα έχει καταλυτικό ρόλο για να βγει ο τόπος από το οικονομικό αδιέξοδο. Τόνισε ότι είναι πραγματικά κρίμα τέτοιους καιρούς να υπάρχουν άνθρωποι που να πεινούν. 

Τέλος εξέφρασε την απογοήτευση του για το εθνικό μας πρόβλημα και είπε ότι δεν βλέπει άμεσα λύση αφού σημαντικό τροχοπέδη στις συνομιλίες αποτελούν οι Ερτογάν και Νταβούτογλού

Η Κυβέρνηση δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε με το ίδιο έντονο ύφος στις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τονίζει ότι κανείς από την πλευρά της Κυβέρνησης δεν έχει λάβει πρόσκληση για την συγκεκριμένη δοξολογία. Η Κυβέρνηση πρόσθεσε ανταποκρίνεται πάντα θετικά σε τέτοιες ενέργειες και πιστεύει ότι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν παρά ανοιχτή επίθεση κατά του Προεδρικού. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πάρα το όποιο λάθος έγινε στο θέμα το προσκλήσεων είναι απαράδεκτο από τον Αρχιεπίσκοπο να προσβάλλει με τέτοιο  τρόπο την Κυβέρνηση.