Προπηλακισμοί κατά απεργοσπάστη πρατηριούχου (vid)


Διαβάστε επίσης, “Συζητούν τερματισμό απεργίας πρατηριούχοι – Υπ. Εσωτερικών” και “Kαύσιμα τέλος από σήμερα”.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μόλις κάποιοι πρατηριούχοι αντιλήφθηκαν ότι το συγκεκριμένο πρατήριο πωλούσε πετρελαιοειδή έσπευσαν στο χώρο και τοποθετώντας τρία μεγάλα βυτιοφόρα απέκλεισαν την είσοδο του πρατηρίου.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου απουσίαζε από την επιχείρηση του, ενώ ο υπάλληλος που βρισκόταν εκεί ανέφερε πως το πρατήριο λειτούργησε ύστερα από τις οδηγίες που έλαβε από το αφεντικό του.

Δείτε το video από το ant1iwo.com

 

Ακολούθησαν φραστικές αντιπαραθέσεις και στο μέρος έσπευσαν μέλη της αστυνομικής δύναμης Πάφου, οι οποίοι στη συνέχεια  έδωσαν κλήσεις στους πρατηριούχους (οδηγούς των βυτιοφόρων) για παρεμπόδιση της εισόδου και της κυκλοφορίας. 

Η αστυνομία παραμένει στο μέρος, ενώ στη σκηνή εξακολουθούν να παραμένουν τα τρία βυτιοφόρα εκ των οποίων τα δύο εμποδίζουν την είσοδο του πρατηρίου.

Δείτε το βίντεο με τον πανικό που επικρατούσε χθες στα πρατήρια


Χαμός στα πρατήρια από 24hcomcy

 

 

Νεότερη ενημέρωση    

Ήρθη ο αποκλεισμός του πρατηρίου στην Πάφο 

Ήρθη ο αποκλεισμός του πρατηρίου επί της λεωφόρου Μεσόγης προς την Τσάδα στην Πάφο γύρω στις 1035.

Ο αποκλεισμός είχε σημειωθεί όταν τρεις πρατηριούχοι τοποθέτησαν τα βυτιοφόρα τους στην είσοδο του συγκεκριμένου πρατηρίου, παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που επιχειρούσαν να προσέλθουν σ’ αυτό για να εφοδιάσουν με καύσιμα τα οχήματά τους.

Στη σκηνή είχαν σπεύσει και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για την επιβολή της τάξης.

Το πρατήριο βενζίνης, στο οποίο είχαν δημιουργηθεί μικροεπεισόδια τις πρωινές ώρες με το αποκλεισμό του, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά μετά την αποχώρηση των βυτιοφόρων.

Πηγή ΚΥΠΕ