Πρωτοχρονιάτικο φονικό στη Λεμεσό


Διαβάστε επίσης για το ξύλο που έπεσε στη Λεμεσό την Πρωτοχρονιά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Προεδρικό και Αρχιεπίσκοπο.


Το φονικό διαπράχθηκε χθες (01/01) βράδυ στην περιοχή Μονοβόλικος και σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, από τις εξετάσεις της αστυνομίας και τις ανακρίσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του θύματος ανακόπηκε από όχημα, στο οποίο επέβαιναν δυο τουλάχιστον πρόσωπα. Ακολούθησε συμπλοκή του 34χρονου με τους δράστες, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου με αιχμηρό αντικείμενο και εγκατέλειψαν την περιοχή.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος δήλωσε πως το θύμα φέρει αριθμό τραυμάτων, τα οποία προκλήθηκαν από νύσσον τέμνον όργανο. Ανέφερε, ακόμη, πως θα είναι σε θέση να πει περισσότερα μετά τη νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί σήμερα στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η αστυνομία διερευνά διάφορες πληροφορίες όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του οχήματος των δραστών, ενώ τα κίνητρα τους δεν αποκλείονται να σχετίζονται με αδικήματα για τα οποία ο 34χρονος απασχόλησε στο παρελθόν την αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ