Ψυχικά άρρωστος ο μακελάρης του Όκλαντ (vids)


Διαβάστε επίσης για τη διαρροή “Μαμούθ” προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων Ελλήνων και δείτε σε video δελτίο ειδήσεων της Σουηδίας που στο βάθος έπαιζε σκληρό πορνό.


Ανίκανο να περάσει από δίκη λόγω της νοητικής υστέρησης από την οποία πάσχει, έκρινε δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, έναν 44χρονο πρώην φοιτητή νοσηλευτικής, ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο επτά ανθρώπων σε ένα χριστιανικό κολέγιο του Όκλαντ τον περασμένο Απρίλιο.

Ο δικαστής βασίστηκε στη γνωμάτευση δύο γιατρών οι οποίοι αξιολόγησαν την κατάσταση του κορεατικής καταγωγής κατηγορούμενου, Ουάν Γκοχ, και έκριναν ότι πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια

Ο δικαστής διέταξε να υποβληθεί ο κατηγορούμενος σε θεραπεία για την ψυχική ασθένεια. Μια δεύτερη δικαστική ακρόαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιανουαρίου. Εάν τότε ο δικαστής κρίνει ότι ο κατηγορούμενος έχει ανακτήσει την νοητική ικανότητα του, πιθανώς να διατάξει την έναρξη της δίκης.

Ο Γκοχ χρεώνεται επτά κατηγορίες για φόνο και τρεις κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας καθώς στις 2 Απριλίου 2012, αιματοκύλισε μια σχολή νοσηλευτών. Ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες. Οι αρχές ανέφεραν ότι αιτία του μακελειού στο Οκλαντ ήταν ο “θυμός” του Γκοχ, ο οποίος εκδιώχθηκε από τη σχολή νοσηλευτικής, αλλά οι διαχειριστές του ιδρύματος αρνήθηκαν να του επιστρέψουν τα δίδακτρα

Η περίπτωση σε αυτό το κολέγιο ήταν η πιο αιματηρή επίθεση σε αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα από το 2007, όταν ένας φοιτητής είχε σκοτώσει 32 ανθρώπους στο τεχνολογικό πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια.

Δείτε στα videos που ακολουθούν τι είχε μεταδώσει τότε το CNN: 

 

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.