Βίντεο 24H: Σε καπό αυτοκινήτου το πτώμα στην παλιά Λευκωσία! (vids)


Διαβάστε επίσης: Κακόβουλη φωτιά σε αυτοκίνητο στον ιππόδρομο και… Κλοπές και εμπρησμοί σε Λάρνακα και Λευκωσίας


Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα φοιτητή από Μπαγκλαντές βρέθηκε σε καπό αυτοκινήτου τεμαχισμένο!

H σκηνή έχει αποκλειστεί και η αστυνομία διεξάγει έρευνες. Ήδη έχει συλλάβει ένα άτομο το οποίο και ανακρίνει. Το 24Η βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος.

Δείτε videos:

 

 

 Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος αλλοδαπού στη Λευκωσία 

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται τελικά ο θάνατος αλλοδαπού άντρα από η Μπαγκλαντές, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το πρωί τεμαχισμένο μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα στο καπό αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην Παλιά Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι «στις 9.30 το πρωί και μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, εντοπίστηκε πτώμα ανδρός στο καπό ενός αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Ιπποκράτους στην Παλιά Λευκωσία».

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «η σκηνή αποκλείστηκε και διεξάγονται έρευνες», σημειώνοντας ότι «ένα πρόσωπο έχει κληθεί στα γραφεία του ΤΑΕ και ανακρίνεται».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το άψυχο σώμα του αλλοδαπού βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, ενώ το πρόσωπο που ανακρίνεται είναι ο συγκάτοικος του θύματος.