“Σαρώνει” στο twitter ο Μπερλουσκόνι: 60.000 σε 24 ώρες!


Διαβάστε επίσης γιατί είναι σκηνοθετημένη η διάσωση της Ελλάδας και για το ταξίδι της Μέρκελ στην Κύπρο.


Πρόκειται για ένα “μη επίσημο προφίλ”, το οποίο και δημιουργήθηκε από μια ομάδα εθελοντών, με την έγκριση του κομματικού μηχανισμού του Λαού της Ελευθερίας (PdL) του μεγιστάνα πρώην πρωθυπουργού.

Από την 31η Δεκεμβρίου ως την 1η Ιανουαρίου προστέθηκαν σε αυτό 60.000 επαφές.

Πάντως «πολλοί χρήστες του Twitter υποπτεύονται ότι μέρος των επαφών μπορεί να δημιουργήθηκαν επί τούτου”, δηλαδή να είναι εικονικές, κάτι που έχει συμβεί “στο παρελθόν και με μεγάλες επιχειρήσεις”, αναφέρει η εφημερίδα του Μιλάνου Κοριέρε Ντέλα Σέρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πολλές από τις επαφές είναι χρήστες του Διαδικτύου που ζουν στην Λατινική Αμερική και οι οποίοι δε διαθέτουν στο προφίλ τους φωτογραφία.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του PdL Αντόνιο Παλμιέρι δηλώνει σχετικά ότι “δεν έχει αγορασθεί ούτε μια επαφή, διότι κάτι τέτοιο δεν θα χρησίμευε σε κάτι όσον αφορά την έκβαση της προεκλογικής εκστρατείας”.

Η ομάδα εθελοντών που ασχολείται με την ενημέρωση του προφίλ @BERLUSCONI2103 ανέφερε παράλληλα ότι “κάποιος χάκερ πιθανότατα προχώρησε σε Διαδικτυακή παραβίαση και για το λόγο αυτό, κρίθηκε αναγκαία η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης στο συγκεκριμένο προφίλ”.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.