Ας προβληματιστούμε όλοι: Τα τελευταία λόγια 12χρονου πριν αυτοκτονήσει

 


Διαβάστε επίσης και δείτε pics και vids από το πιο παγωμένο μέρος του κόσμου και δείτε το video με κοριτσάκι ενός χρόνου.


Ο 12χρονος έπειτα από το θάνατο της γιαγιάς του και το διαζύγιο των γονιών του, άρχισε να παρουσιάζει άσχημη συμπεριφορά. Πήγαινε αδιάβαστος στο σχολείο και ήταν εχθρικός απέναντι στους συμμαθητές του.

Την πρώτη φορά οι καθηγητές του τον απέβαλαν για μία ημέρα. Τη δεύτερη για πέντε μέρες και την τρίτη φορά ο μικρός Jordan απεβλήθη από το σχολείο για πάντα.

Αυτή η απόφαση ήταν η αρχή του τέλους για το αγόρι με τον εύθραυστο χαρακτήρα. Τηλεφώνησε στη μητέρα του λέγοντάς της: ”Να περνάς καλά μαμά. Νιώθω πως θέλω να πεθάνω”.

Λίγο μετά, ο Jordan πήγε στο δωμάτιό του και κρεμάστηκε. Το πτώμα του βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τη μητέρα του, η οποία μάταια προσπαθούσε να τον βρει στο τηλέφωνο.

‘Του τηλεφωνούσα αλλά δεν τον έβρισκα. Νόμιζα πως δεν είναι σπίτι και πως παίζει με τους φίλους του”, είπε η Heidi Green στην αστυνομία, που επτά μήνες μετά την αυτοκτονία του μικρού αγοριού διερευνά την υπόθεση.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.