Οδηγίες State Department μετά την έκρηξη στο Μall Aμαρουσίου (vids)

Μετά την έκρηξη στο Mall υπάρχει Διεθνής ανησυχία.


Διαβάστε επίσης και δείτε video για όλη την αλήθεια στην on camera απόπειρα δολοφονίας και γιατί 20χρονος για να κάνει sex χρειάστηκε 1.000.000 like στο facebook.


Προειδοποίηση προς αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα για την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο “The Mall” εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται η έκρηξη βόμβας στο “The Mall”, στο Μαρούσι και ο τραυματισμός δυο ατόμων του προσωπικού ασφαλείας, ενώ σημειώνεται ότι καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει, μέχρι στιγμής, την ευθύνη και ότι συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παροτρύνει τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφαλείας τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης.

Τέλος, καλούνται οι Αμερικανοί που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές Αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.