Στεφάνου: Έτοιμος να παραδώσει τα πάντα στους δανειστές ο Αναστασιάδης

 


Διαβάστε επίσης, “Η κρίση ξεκίνησε με τη διάσωση της Γερμανίας απ’ το Νότο” και “Ολοκληρωμένη ενημέρωση για το Μνημόνιο ζητά ο Γ. Λιλλήκας”.


Σε γραπτή του δήλωση ο Στέφανος Στεφάνου ανέφερε ότι η κυβέρνηση απαιτεί και διεκδικεί τα δικαιώματα του λαού μας και δεν επαιτεί όπως ο κ. Αναστασιάδης θα ήθελε να κάνουμε καθυβρίζοντας καθημερινά την Κυβέρνηση για τη διεκδικητική της στάση. “Είναι γι’ αυτό που ο κ. Αναστασιάδης εκβίαζε τον Πρόεδρο για την άρον άρον υπογραφή του Μνημονίου, όταν η Κυβέρνηση βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για να σώσει το φυσικό αέριο, τους ημικρατικούς οργανισμούς και θεσμικές κατακτήσεις των εργαζομένων. Αν εισακουόταν ο κ. Αναστασιάδης τίποτα η Κύπρος δεν θα μπορούσε να διασώσει”.

Οι δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη, καταλήγει ο κ. Στεφάνου, είναι ενδεικτικές τού τι περιμένει τον κυπριακό λαό αν αυτός εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. “Ό,τι αντιλαϊκό και αντιδραστικό θα έρχεται απ’  έξω ο κ. Αναστασιάδης ασμένως θα το υιοθετεί και θα το επιβάλλει”, ανέφερε.

Πηγή ΚΥΠΕ