Στον εισαγγελέα οι εξαδέλφες Παπακωνσταντίνου


Διαβάστε επίσης γιατί είναι σκηνοθετημένη η διάσωση της Ελλάδας και για το ταξίδι της Μέρκελ στην Κύπρο.


Tα ονόματα των οποίων «εξαφανίστηκαν» από την πρώτη λίστα «Λαγκάρντ» που παραδόθηκε στις αρχές.

Οι εισαγγελείς θα καλέσουν εντός των επόμενων ημερών τις εξαδέλφες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και τους συζύγους τους προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την αλλοίωση των στοιχείων της λίστας.

Αναμένεται, επίσης, η ολοκλήρωση του φορολογικού ελέγχου που διενεργείται από στελέχη του ΣΔΟΕ υπό την εποπτεία των Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, τόσο για τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Παπακωνσταντίνου όσο και για όλους τους καταθέτες που περιλαμβάνονται στη λίστα.

Πάντως, ήδη από τις πρώτες διασταυρώσεις, φαίνεται πολλά πρόσωπα με μεγάλες καταθέσεις στην τράπεζα της Ελβετίας να μην καλύπτουν τα αναφερόμενα ποσά με τα δηλωθέντα εισοδήματά τους, γεγονός που θα αντιμετωπιστεί τόσο σε φορολογικό επίπεδο όσο και σε ποινικό.

Τέλος, οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης αναμένεται να καλέσουν εκ νέου σε διευκρινίσεις και τους δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, που ήδη έχουν καταθέσει δια υπομνημάτων ως ύποπτοι για την υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν και στενοί συνεργάτες του κ. Παπακωνσταντίνου.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο newsbeast.gr  επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.