Συμπλοκή μεταξύ Ελληνοκυπρίων χθες βράδυ στην Ορόκλινη


Διαβάστε επίσης για τη νέα υποβάθμιση της Κύπρου από τον Fitch και για τις δύο συλλήψεις Βουλγάρων σε διαφορετικές υποθέσεις στην ελεύθερη Αμμόχωστο.


Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε γύρω στις 10.30 χθες βράδυ, στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, ένας Ελληνοκύπριος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο αριστερό χέρι με αιχμηρό μαχαίρι, σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα. Ο άνδρας είχε ραντεβού μαζί με φίλο του ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, χθες βράδυ σε συγκεκριμένο σημείο  της τουριστικής περιοχής Ορόκλινης, με άλλους τέσσερις Ελληνοκύπριους για να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι δυο ομάδες Ελληνοκυπρίων συναντήθηκαν κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής προκειμένου να συζητήσουν τις διαφορές τους οι οποίες παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες στην αστυνομία.

Ωστόσο σε κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και οι τέσσερις άρχισαν να χτυπούν τους άλλους δύο. Ένας από τους τέσσερις ανέσυρε μαχαίρι και  τραυμάτισε τον έναν από τους δύο στο αριστερό χέρι. Μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου του έγιναν 12 συρραφές και απολύθηκε, ενώ ο φίλος του νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικούς λόγους.  

Η Αστυνομία άρχισε αμέσως έρευνες και αναμένεται να προβεί σε συλλήψεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ