Σύλληψη 31χρονης για έλλειμμα 196 χιλιάδων από εταιρεία


Διαβάστε επίσης, “Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για τον άγριο φόνο στη Λευκωσία” και “ΟΣΕΟΚ: Συζητεί σήμερα την απεργία των οικοδόμων”.


Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, μετά από λογιστικό έλεγχο της εταιρείας, εντοπίστηκε πως τα τελευταία 3 χρόνια υπήρχε μεγάλο έλλειμμα στο φαρμακείο, όπου εργάζεται ως βοηθός η ύποπτη.

Με βάση μαρτυρία, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 31χρονης, η οποία ανακρινόμενη έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται από τους ανακριτές. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για κράτησης της για περίοδο 6 ημερών.

Ο κ .Σωτηριάδης αναφέρθηκε και σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στη Λεμεσό, από την οποία οι δράστες απέσπασαν τέσσερις μικρούς ράβδους χρυσού και άλλα χρυσαφικά, συνολικής αξίας 158 χιλιάδων ευρώ. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας,  ενώ η 63χρονη ιδιοκτήτρια απουσίαζε.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού κάλεσε, γι ακόμη μια φορά, το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό όταν κατέχει πολύτιμα αντικείμενα στην οικία του και να χρησιμοποιεί κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, συστήματα συναγερμού και χρηματοκιβώτια για την καλύτερη δυνατή φύλαξη τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ